Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı allıkırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, anif üslup koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde fiillenmiş çelik ve sert bulunur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir binası vardır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Alelumum pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden ortam seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek Yangın Çıkış Kapısı önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı katıya kapanmasını sağlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara oranlı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dairesel tasavvur, kadem izini en aza indirirken velut dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar karınin uygulamalı bir intihap haline getirir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

şayet bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince kucakörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna rabıtlı olarak daha ehven olmaktadır.

Report this wiki page